Brandschade

Specialist op het gebied van brandschade!

Een brand in of aan uw huis kan veel schade veroorzaken. En de kosten om schade aan bijvoorbeeld uw gevel of dak te herstellen lopen vaak hoog op. Vaak is deze schade gedekt door uw verzekering.
Heeft u te maken met brandschade? Dan wilt u dit snel opgelost hebben, zonder al te veel extra overlast. Goed Geregeld Groep helpt u daarbij; wij ontzorgen, beperken de gevolgschade, inventariseren en monitoren het herstelproces.

Goed Geregeld Groep verzorgt het hele hersteltraject voor u, inclusief het contact met u verzekeringsmaatschappij. In samenwerking met onze partners kunnen wij u op elk gebied bijstaan. Wij zorgen voor het inschakelen van een reconditioneringsbedrijf en zullen zelf de herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Waarom kiezen voor Goed Geregeld Groep?
• 1 aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud
• 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
• Geen contracten en abonnementsverplichting
• Transparante en vaste marktconforme tarieven
• Binnen 2 uur na melding bevestiging van afspraak
• Hoge bewonerstevredenheid

24-Uursservice en calamiteitendienst
Goed Geregeld Groep heeft een 24-uursservice voor (spoed)klachten. Bij calamiteiten gaat het niet alleen om bouwkundige zaken, maar ook om technische meldingen. Geen zorgen, u en uw medewerkers kunnen doorgaan met hun werk en uw klanten kunnen weer van alle faciliteiten gebruikmaken. Ontzorgen door optimale dienstverlening, dat is waar Goed Geregeld Groep voor staat!

Transparante en vaste marktconforme tarieven
Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hanteert Goed Geregeld Groep één tarief voor de meeste disciplines (m.u.v. rioolontstopping en lekdetectie). Klik hier voor onze actuele tarieven.