Defecte gasleidingen

Opsporen van gaslekkages!

Bij het vermoeden van een lekkage gasleiding adviseren wij u direct de hoofdafsluiter van het gas bij de gasmeter te sluiten en ramen en deuren te openen. Gas in de lucht kan namelijk explosiegevaar opleveren en door gelijk alle ramen en deuren open te zetten verdunt u de hoeveelheid gas in de lucht zodat het explosiegevaar afneemt.

Door een lekdetectie onderzoek kunnen wij bepalen met een druktest of er sprake is van een lekkage in de gasleiding. Tevens kunnen wij de locatie van de lekkage bepalen middels geavanceerde traceergas detectietechnieken.

Goed Geregeld Groep beschikt over de juiste apparatuur om gaslekkages op te sporen. Na het onderzoek kan een gecertificeerd installateur van Goed Geregeld Groep aan de slag om de lekkage gericht en zonder onnodig hak- en breekwerk te herstellen.

Waarom kiezen voor Goed Geregeld Groep?
• 1 aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud
• 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
• Geen contracten en abonnementsverplichting
• Transparante en vaste marktconforme tarieven
• Binnen 2 uur na melding bevestiging van afspraak
• Hoge bewonerstevredenheid

24-Uursservice en calamiteitendienst
Goed Geregeld Groep heeft een 24-uursservice voor (spoed)klachten. Bij calamiteiten gaat het niet alleen om bouwkundige zaken, maar ook om technische meldingen. Geen zorgen, u en uw medewerkers kunnen doorgaan met hun werk en uw klanten kunnen weer van alle faciliteiten gebruikmaken. Ontzorgen door optimale dienstverlening, dat is waar Goed Geregeld Groep voor staat!

Transparante en vaste marktconforme tarieven
Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hanteert Goed Geregeld Groep één tarief voor de meeste disciplines (m.u.v. rioolontstopping en lekdetectie). Klik hier voor onze actuele tarieven