Defecte rioleringen

Goed Geregeld Groep BV is de specialist in het ontstoppen van rioleringen!

Om het afvalwater van uw wastafel, keuken, douche en toilet te kunnen afvoeren is een goede riolering noodzakelijk. Rioolstank is een veel voorkomend probleem. Riool lucht wordt vaak veroorzaakt door verstoppingen of kleine scheurtjes/breuk in de afvoerleidingen. Veel rioolbedrijven kunnen het riool voor u ontstoppen, maar er zijn maar weinig rioolbedrijven die ook daadwerkelijk de oorzaak van uw problemen oplossen.

Goed Geregeld Groep lost echter niet alleen het probleem op, maar veel belangrijker, we repareren tevens ook de oorzaak. U wilt immers niet binnen de kortste keren weer die rioollucht ruiken.
Het blijft echter niet bij het repareren van het riool alleen; wij zullen er uiteraard ook voor zorgdragen dat na de werkzaamheden het eventueel opengebroken straatwerk er weer perfect uitziet.

U kunt bij de vakmensen van Goed Geregeld Groep terecht voor:

• Ontstoppen toiletafvoer
• Ontstoppen keukenafvoer
• Ontstoppen doucheafvoer
• Ontstoppen wastafelafvoer
• Ontstoppen hemelwaterafvoer

De loodgieters van Goed Geregeld Groep hebben zich gespecialiseerd in rioleringswerk. Bij het traceren van de diverse rioolproblemen maken wij daarom dus ook gebruik van de modernste apparatuur en hulpmiddelen.
Met behulp van een mobiel camerasysteem zijn wij in staat om uw riolering van binnen uit te bekijken en een video-opname te maken. Buizen met een diameter van 80 mm tot 200 mm kunnen zo gecontroleerd worden. Door deze manier van werken lossen wij niet alleen het probleem voor u op, maar rekenen wij tevens af met de oorzaak van het probleem. Camera inspectie is de perfecte methode voor het opsporen en ontdekken van rioollekkage.

Ook is tijdens een camera-inspectie te zien of de leidingen verzakt zijn en of er obstakels in de riolering vastzitten. Wanneer het probleem is vastgesteld kunnen wij dus uiterst efficiënt te werk gaan.

De rookgenerator verwarmt de nevelvloeistof en blaast deze onder druk door de afvoerleidingen. Openingen in het rioolstelsel worden zichtbaar waardoor de oorzaak van de stankoverlast duidelijk wordt. Ook het niet functioneren van sifons en andere soorten stankafsluiters wordt direct zichtbaar bij het gebruik van de rookgenerator.

Kortom, de specialisten van Goed Geregeld Groep ontstoppen/repareren alle afvoeren! Ook in het reinigen van standleidingen voor o.a. VvE’s en Woningbouwverenigingen zijn we gespecialiseerd.

Waarom kiezen voor Goed Geregeld Groep?
• 1 aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud
• 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
• Geen contracten en abonnementsverplichting
• Transparante en vaste marktconforme tarieven
• Binnen 2 uur na melding bevestiging van afspraak
• Hoge bewonerstevredenheid

24-Uursservice en calamiteitendienst
Goed Geregeld Groep heeft een 24-uursservice voor (spoed)klachten. Bij calamiteiten gaat het niet alleen om bouwkundige zaken, maar ook om technische meldingen. Geen zorgen, u en uw medewerkers kunnen doorgaan met hun werk en uw klanten kunnen weer van alle faciliteiten gebruikmaken. Ontzorgen door optimale dienstverlening, dat is waar Goed Geregeld Groep voor staat!

Transparante en vaste marktconforme tarieven
Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hanteert Goed Geregeld Groep één tarief voor de meeste disciplines (m.u.v. rioolontstopping en lekdetectie). Klik hier voor onze actuele tarieven