Defecte sloten

Sloten repareren of vervangen?

Vaak denkt men pas aan een slotenmaker als er daadwerkelijk zich problemen voordoen. Het overkomt iedereen wel eens: u sluit zichzelf buiten, de sleutel breekt af, u verliest uw sleutel of het slot gaat zelf kapot. Erg vervelend en erg lastig. Onze erkende slotenmakers komen 24/7 bij uw thuis of op kantoor om uw oude of defecte sloten te vervangen. De slotenmakers van Goed Geregeld Groep voorzien u dag en nacht van alle gemakken op het gebied van slotenwerkzaamheden.

Een nieuw huis? Denk aan uw inbraakbeveiliging.

Wij adviseren u dan ook om alle sloten en/of veiligheidssloten te vervangen! Onze slotenmakers staan dag en nacht voor u klaar. Goed Geregeld Groep heeft jarenlange ervaring in inbraakbeveiliging.

Goed Geregeld Groep is specialist in hang- en sluitwerk en leveren allerlei diensten aan particuliere en zakelijke klanten.

Waarom kiezen voor Goed Geregeld Groep?
• 1 aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud
• 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
• Geen contracten en abonnementsverplichting
• Transparante en vaste marktconforme tarieven
• Binnen 2 uur na melding bevestiging van afspraak
• Hoge bewonerstevredenheid

24-Uursservice en calamiteitendienst
Goed Geregeld Groep heeft een 24-uursservice voor (spoed)klachten. Bij calamiteiten gaat het niet alleen om bouwkundige zaken, maar ook om technische meldingen. Geen zorgen, u en uw medewerkers kunnen doorgaan met hun werk en uw klanten kunnen weer van alle faciliteiten gebruikmaken. Ontzorgen door optimale dienstverlening, dat is waar Goed Geregeld Groep voor staat!

Transparante en vaste marktconforme tarieven
Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hanteert Goed Geregeld Groep één tarief voor de meeste disciplines (m.u.v. rioolontstopping en lekdetectie). Klik hier voor onze actuele tarieven.