Kortsluiting van elektra

Eerste hulp bij kortsluiting!

Heeft u een elektricien nodig? Indien u een kortsluiting van elektra in uw woning of gebouw heeft, dan kunnen er grote problemen ontstaan, denk maar eens aan brand. In de meeste gevallen zal de meterkast voldoende veiligheid bieden om een brand te voorkomen. Soms kan het vinden van een oorzaak een lastige klus zijn, omdat men vaak niet goed bij de hele bedrading van een gebouw of woning kan komen.
Onze elektriciens zoeken de oorzaak van de kortsluiting en lossen het probleem vakkundig op. Vaak is de oorzaak warmte, overbelasting of een defect in een elektrisch apparaat zelf.

De gecertificeerde elektriciens van Goed Geregeld Groep kunnen u bij elk elektra probleem helpen.

Waarom kiezen voor Goed Geregeld Groep?
• 1 aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud
• 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
• Geen contracten en abonnementsverplichting
• Transparante en vaste marktconforme tarieven
• Binnen 2 uur na melding bevestiging van afspraak
• Hoge bewonerstevredenheid

24-Uursservice en calamiteitendienst
Goed Geregeld Groep heeft een 24-uursservice voor (spoed)klachten. Bij calamiteiten gaat het niet alleen om bouwkundige zaken, maar ook om technische meldingen. Geen zorgen, u en uw medewerkers kunnen doorgaan met hun werk en uw klanten kunnen weer van alle faciliteiten gebruikmaken. Ontzorgen door optimale dienstverlening, dat is waar Goed Geregeld Groep voor staat!

Transparante en vaste marktconforme tarieven
Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hanteert Goed Geregeld Groep één tarief voor de meeste disciplines (m.u.v. rioolontstopping en lekdetectie). Klik hier voor onze actuele tarieven.