Lekkage waterleidingen

Opsporen van lekkages!

Als u waterschade heeft door lekkage, wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Het is niet altijd eenvoudig de bron van de waterlekkage te vinden; dit kan zeer complex zijn. Met geavanceerde apparatuur zijn de vakmensen van Goed Geregeld Groep in staat lekkage van een waterleiding, vloerverwarming, afvoerleiding, cv-installatie of een dak exact op te sporen. Dit voorkomt onnodig hak- en breekwerk. Door middel van een lekdetectie onderzoek kan Goed Geregeld Groep een lek lokaliseren in zowel warm- als koud waterleidingen.

De specialisten van Goed Geregeld Groep kunne elke lekkage voor u opsporen.

Waarom kiezen voor Goed Geregeld Groep?
• 1 aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud
• 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
• Geen contracten en abonnementsverplichting
• Transparante en vaste marktconforme tarieven
• Binnen 2 uur na melding bevestiging van afspraak
• Hoge bewonerstevredenheid

24-Uursservice en calamiteitendienst
Goed Geregeld Groep heeft een 24-uursservice voor (spoed)klachten. Bij calamiteiten gaat het niet alleen om bouwkundige zaken, maar ook om technische meldingen. Geen zorgen, u en uw medewerkers kunnen doorgaan met hun werk en uw klanten kunnen weer van alle faciliteiten gebruikmaken. Ontzorgen door optimale dienstverlening, dat is waar Goed Geregeld Groep voor staat!

Transparante en vaste marktconforme tarieven
Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hanteert Goed Geregeld Groep één tarief voor de meeste disciplines (m.u.v. rioolontstopping en lekdetectie). Klik hier voor onze actuele tarieven.