Over ons

Wie zijn Goed Geregeld Groep?

Goed Geregeld Groep beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring. Prima opgeleide en allround loodgieters en elektriciens, maar ook timmermannen, slotenmakers, dakdekkers, glaszetters en rioolontstoppers. Veel van deze vakmensen zijn multi-inzetbaar, waardoor we flexibel blijven. Ontzorgen is inmiddels een bekend begrip en bij Goed Geregeld Groep is ontzorgen geen loze kreet. Vanaf het eerste contactmoment wordt u door vakmensen geholpen en heeft u direct contact met een specialist die de klacht of storing goed kan inschatten. Uw klacht of storing wordt snel en vakkundig verholpen. Eén telefoontje is voldoende. Een hele zorg minder dus!

De juiste partner.

Door het leveren van vakwerk, service en een klantvriendelijke instelling is Goed Geregeld Groep de juiste partner voor bedrijven, instellingen en particulieren! Stelt u zich eens voor: zorgeloos erop kunnen vertrouwen dat een klacht of storing écht goed en snel geregeld wordt!

Download hier onze brochure.

“Wij richten ons op duurzaamheid in omgang met onze relaties”

Goed Geregeld Groep is er voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een aannemer die de professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van een grote organisatie combineert met flexibiliteit, snelheid en het ondernemerschap van een kleine organisatie.

Wij werken voor u met up-to-date vakkennis, een persoonlijke werkwijze en een houding gericht op meedenken. Wij richten ons op duurzaamheid in omgang met onze relaties, op het minimaliseren van faalkosten, op het overtreffen van de verwachtingen van de klant en op continue verbetering van onze dienstverlening.

Hoe kunnen we bedrijven en instellingen nu écht ontzorgen?

Deze vraag hield ons al een tijdje bezig. Het antwoord hierop ligt in bereikbaarheid, service, kennis, flexibiliteit. Goed Geregeld Groep vindt het belangrijk dat een organisatie of instelling gewoon door kan gaan met het werk. Ontzorgen dus. Dat begint eigenlijk al bij de melding. Bij Goed Geregeld Groep worden klanten altijd geholpen door iemand met kennis en ervaring. Een klacht of storing is dan snel ingeschat. Zo weten we al gauw wie het meest geschikt is en hoeveel tijd het onderhoud in beslag zal gaan nemen. Klanten krijgen ook altijd een bevestiging en ze worden consequent op de hoogte gehouden van de afhandeling van de klacht of storing. Daarin is Goed Geregeld Groep anders dan andere bedrijven. Bovendien hebben we geen onderhoudscontracten. Niet nodig, want ook zonder contract kan er snel en vakkundig gehandeld worden.

Dekkingskaart (rechts):
Op de kaart kunt u zien in welk gebied wij onze snelheid en service garanderen. Goed Geregeld Groep streeft naar een hoge kwaliteit van de afhandeling van uw vastgoedklachten. Momenteel hebben we volledige dekking in de Randstad, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. Door het continue uitbreiden van ons netwerk, met uitsluitend vakmensen, verwachten we binnen een aantal maanden nagenoeg landelijke dekking te kunnen garanderen.

postcodekaart